The return of cowlevel, it's not epic, not legendary, it's secret!
 
HemHem  PortalPortal  Bli medlemBli medlem  Logga in  

Dela | 
 

 Tossarn, Priest Shadow/Holy

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Rogge
GästInläggRubrik: Tossarn, Priest Shadow/Holy   tis maj 25, 2010 2:35 pm

1; Namn, Roger Gustafsson, Nickar Tossarn (kan stolt säga att jag är den enda som nickar Tossarn Razz)
2; Ålder, 25
3; Jag har spelat på lvl 80 i 12 dagar 22timmar och 33 min, haha måste erkänna att det är mer än vad jag trodde.
4; Länk till armory

5; Att respecca ser jag som inga problem, om det är det som krävs och för att underlätta för alla inblandade så självklart.

6; När kan jag raida, om jag hade fått välja helt själv så hade jag valt tisdagar, torsdagar och någon helgdag tid skulle säga 19.00 till runt 22.30, men det är ju om man får välja helt själv och efter som att det är många som det ska passa för så är det oftast inga problem för mig att anpassa mig. Anledningen till oftast så är det för att bruden kan tjata lite ibland, men så länge jag har förvarnat henne så är det okay.

7; Hur många dagar kan jag tänka mig att raida. Skulle väl kunna säga att 3-4 är helt okay, men som sagt man får anpassa sig anser jag är man redan saved så finns det ingen anledning att inte dyka upp på nästkommande eller fortsättningen efter som det förstör för alla andra.

8; Att farma consumables, ja så länge man inte känner att man är den enda som gör det så varför inte. Trisst att bara vissa eller enstaka personer ska behöva lägga ner sin tid på det.

Raiderfarenheter: Kan ju inte skryta om att jag har mycket erfarenheter inom raid, det ända jag har är fram till proffesor Put, på denna charen, jag har lite från alts men det är inte mer än fram till Festergut och hans "bror" som tank. Men är villig att lära mig och snappar upp tacts snabbt. Varför vill jag joina. Såg ett msg i chatten och det passar bra i tiden efter som jag nyligen lämnade förra guilden Morituriti efter att guildleader samt deras respektive behandlad andra som skit där ibland mig.

Stabil dator och internet det har jag så länge inte tele2 strular vilket för mig inte är så ofta, har hänt då man har glömt stänga ett visst program.
Övrig information. Jobbar som snickare vilket kan innebära att jag ligger ute och jobbar så vissa veckor kan hända att jag inte är online, lite jobb på helger ibland då det kan kännas som alla man känner vill ha hjälp stundtals. Men tid för att spela det måste man ta sig Razz

Hoppas på en bra/rolig erfarenhet genom denna guilden. MvH Rogge
Till överst på sidan Gå ner
kalvmakt

avatar

Antal inlägg : 110
Join date : 09-08-05
Ort : Vilhelmina

InläggRubrik: Sv: Tossarn, Priest Shadow/Holy   tis maj 25, 2010 3:09 pm

-- Accepted --
Till överst på sidan Gå ner
 
Tossarn, Priest Shadow/Holy
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
Secret Cowlevel :: Öppet forum :: Rekrytering / Applications-
Hoppa till: